Slider 1

HŐSZIGETELŐ PANELEK A Topanelnél minőségi anyagokat gyártunk az ISO szabványoknak megfelelően Fedezze fel a TOPANEL szigetelőtáblák minden típusát : PUR/PIR hőszigetelő táblák és tűzálló ásványgyapot HULLÁMLEMEZ A Topanel kiváló minőségű horganyzott acél hullámlemezt Fedezze fel a TOPANEL hullámlemezek minden típusát ÖNHORDÓ gyárt redőnyökhöz és egyéb alkalmazásokhoz FOTOVOLTAIKUS TÁBLA SZERKEZETEK A Topanel hatékony és A Topanelnél zöld energiával termelünk! Fedezze fel a TOPANEL fotovoltaikus panelek szerkezeteit tartós szerkezeteket gyárt napelemekhez. Z, C, U HORGANYZOTT PROFILOK Fedezze fel aTOPANEL horganyzott profilok minden típusát TopSteel profilokat gyártunk, fő- és mellékszerkezetekhez A Topanel cégnél horganyzott

Topanel - Hőszigetelő panelek gyártója

TOPANEL

Hőszigetelő panelek gyártója,
struktúrák napelem panelekhez,
önállóan támasztott hullámos lemez

A Topanel az egyik legnagyobb romániai hőszigetelő paneleket gyártó cég, amely számos helyi és külföldi értékesítési ponttal rendelkezik. Komplett megoldásokat kínálunk a hőszigetelésre, valamint a csarnokok fémszerkezeteire és minden szükséges tartozékra vagy kapcsolódó termékre. Termékeink a legmagasabb minőségi szabványok szerint készülnek, figyelmet szentelve a környezetre és ügyfeleink tiszteletére. Mivel az innováció cégünk egyik alapértéke, kifejlesztettük Románia leghatékonyabb hőszigetelő rendszerét, a THERMOTOP rendszert. A kezdetektől fogva célunk a magas színvonalú szolgáltatások nyújtása és a hosszú távú kapcsolatok kialakítása. Így sikerült fontos partnerkapcsolatokat kötnünk nagy forgalmazó hálózatokkal, valamint a végső felhasználókkal is országos és nemzetközi szinten.

Termékek

Projektek

Legyen szó hőszigetelő homlokzatokról, komplett burkolórendszerekről vagy ipari csarnokok fő/másodlagos szerkezeteiről, a Topanel termékek mindig megfelelnek az elvárásoknak. Fedezze fel, hogyan integrálódnak a Topanel panelek és szerkezetek partnereink projektjeibe.

PROMENADA MALL
PROMENADA MALL
BUKAREST
AUCHAN
AUCHAN
BUKAREST
FRATELLI
FRATELLI
KONSTANCA
LE GAGA
LE GAGA
KONSTANCA
VERANDA MALL
VERANDA MALL
BUKAREST
PROMENADA MALL
PROMENADA MALL
BUKAREST
AUCHAN
AUCHAN
BUKAREST
FRATELLI
FRATELLI
KONSTANCA
LE GAGA
LE GAGA
KONSTANCA
VERANDA MALL
VERANDA MALL
BUKAREST

Miért válasszon szigetelő paneleket az ipari épületem burkolásához?

Hogyan válasszon szigetelő paneleket az építkezésedhez?

A kiegészítők, amelyek tökéletes kivitelt biztosítanak az építkezésednek

Melyiket válasszuk? Poliuretán vagy Polisztirol?