Slider 1

PANOURI TERMOIZOLANTE La Topanel producem la standarde ISO și cu materiale de top panouri și cu vată minerală, rezistente la foc Descoperă toate tipurile de panouri termoizolante termoizolante PUR/PIR AUTOPORTATĂ Topanel produce tablă cutată din oțel zincat de înaltă calitate Descoperă toate tipurile de tablă Cutată TOPANEL TABLĂ CUTATĂ STRUCTURI PANOURI FOTOVOLTAICE Topanel produce structuri La Topanel producem cu energie verde Descoperă structurile pentru panouri fotovoltaice TOPANEL eficiente și durabile pentru panourile solare PROFILE ZINCATE Z, C, U Descoperă toate tipurile de profile zincate TOPANEL La Topanel producem profile zincate Top Steel         pentru structuri principale si secundare

Asociația Copiilor cu Handicap Fizic – Vâlcea (ASCHF-R)


Orice copil are dreptul să se bucure de copilărie și de o viață cât mai bună! Asociația copiilor cu handicap fizic – filiala Vâlcea, este o organizație de parinti ce se concentrează pe sprijinirea copiilor cu handicap fizic. Misiunea lor este de a îmbunătăți condițiile de viața pentru acești copii și famiile lor, prin dezvoltarea de proiecte și programe specializate care să îi ajute să se integreze în societate și să-și dezvolte astfel, abilitățile și potențialul. Topanel.


Prin dotarea de care asociația dispune la Centrul de zi Cozia, sprijină copiii și familiile lor printr-o gamă largă de servicii și terapii de recuperare:
🔸 informare și monitorizare prin asistență/consiliere socială
🔸 terapie fizică – recuperare nouromotorie prin kinetoterapie
🔸 educare și dezvoltare timpurie
🔸 logopedie și ludoterapie
🔸 terapie cognitivă și psihomotrică
🔸 consiliere psihosocială și educațională
🔸 programe de integrare socio-educative
🔸 activități de recreere și socializare – timp liber


De asemenea, această asociație oferă familiilor:
🔸 consiliere psihoeducatională sub formă de colocvii organizate pe grupuri de afecțiuni
🔸 tabere de dezvoltare a autonomiei personale
🔸 suport pentru protezări și întreținerea acestora
🔸 activități și evenimente sociale pentru copiii cu handicap fizic, pentru a le oferi oportunitatea de a socializa și a se bucura.


Echipa acestei asociații este formată din specialiști în îngrijire și asistență, precum și personal specializat pentru activitățile de recuperare (psihopedagogie, kinetoterapie, psiholog…etc). Oameni cu multă dăruire și experiență, dedicați sprijinirii copiilor cu handicap fizic și familiilor acestora. Ei lucrează îndeaproape cu copiii și familiile lor pentru a dezvolta programe personalizate de sprijin și pentru a le asigura acestora cât mai multe resurse necesare pentru a-și atinge potențialul maxim. Astfel că, săptămânal, peste 40 de copii trec pragul centrului, plini de speranță și entuziasm.
Noi, la Topanel am ales sa sprijinim această asociație, care la randul ei oferă suport important și resurse esențiale pentru acești copii și familiile lor, fiind astfel, atat un ambasador al familiilor greu incercate, cât si o resursă valoroasă pentru întreaga comunitate.
Aplaudăm implicarea ASCHF-R în viețile copiilor cu handicap fizic, permițându-le să trăiască o viață plină de speranță și oportunități!
Hai să-i ajutăm să simtă #bucuriavietii #alegeimplicarea

Produsele Topanel

Proiecte cu care ne mândrim

Fie că vorbim de fațade termoizolante, sisteme complete de anvelopare sau structuri principale/secundare pentru hale industriale, produsele Topanel sunt mereu la înălțimea așteptărilor. Descoperă cum se integrează panourile și structurile Topanel în proiectele partenerilor noștri.

PROMENADA MALL
PROMENADA MALL
BUCUREȘTI
AUCHAN
AUCHAN
BUCUREȘTI
FRATELLI
FRATELLI
CONSTANȚA
LE GAGA
LE GAGA
CONSTANȚA
VERANDA MALL
VERANDA MALL
BUCUREȘTI
PROMENADA MALL
PROMENADA MALL
BUCUREȘTI
AUCHAN
AUCHAN
BUCUREȘTI
FRATELLI
FRATELLI
CONSTANȚA
LE GAGA
LE GAGA
CONSTANȚA
VERANDA MALL
VERANDA MALL
BUCUREȘTI